“Слуга народу” запропонував купити російську вакцину від COVID-19 для України

Вакцину від коронавіруса виробництва Російської Федерації запропонували закупити для українців

Депутат Верховної Ради від фракції “Слуга народу” Олександр Качура заявив, що Україна могла б купити російську вакцину від коронавірусу, якщо б вона довела свою ефективність.

Такі гучні слова висловив Качура в ефірі телеканалу NewsOne.

На думку народного депутата, людські життя важливіше того, що доведеться домовлятися з країною-агресором.

“Якщо дійсно ця вакцина покаже свою ефективність, ми не маємо права не скористатися цією можливістю, щоб врятувати навіть одне людське життя в нашій країні… Якщо свою ефективність російська вакцина покаже, і дійсно будуть відповідні рекомендації, ми зобов’язані домовлятися, закуповувати”, – заявив Олександр Качура.

Нагадаємо, що про російську вакцину від коронавіруса голосно заявив Володимир Путін 11 серпня. При цьому його дочка нібито вже зробила щеплення.

В той самий час, у світі дуже скептично поставилися до такого “прориву”. У США результати випробувань не визнали, засумнівалися в ефективності препарату і французи.

Володимир Зеленський також заявив, що отримати надійну вакцину Україні допоможе Європейський союз, і вона не буде викликати сумнівів у вчених.

Але знайшлися у російської вакцини і “шанувальники”. Препарат будуть постачати в Білорусь, а також до Венесуели.

Зазначимо, що народний депутат Олександр Качура має досить скандальну славу. Так, в одному з політичних ток-шоу нардеп влаштував перепалку з кандидатом у мери Києва Сергієм Притулою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.