На Прикарпатті живе найвища людина в Україні: його зріст 2 метри 19,5 см

В Україні зафіксували нового рекордсмена по зросту

Українець з Прикарпаття отримав диплом від Книги рекордів України за найвищий зріст. У Романа Гуменюка – 2 метри та 19,5 см. Він зізнається, що диплом отримав несподівано, на одній з телепередач.

Роман Гуменюк розповів, що ніколи не планував ставати рекордсменом і його зріст – генетична схильність, через те, що в його родині всі дуже високого зросту. Історію рекордсмена розповіли в сюжеті на телеканалі “402”.

Він привертає увагу на вулицях і люди на нього постійно дивляться. Однак є й негативні моменти – у хлопця 52-ий розмір ноги й взуття складно придбати в українських магазинах. Така ж проблема стоїть і з одягом. Ліжко йому довелося робити на замовлення, оскільки стандартні розміри йому не підходять. Ще йому складно подорожувати на поїзді або на літаку.

“Бабусі поступаються місцем в маршрутках, і дуже багато таких ситуацій. Коли ми гуляли в Китаї, ми почали фотографуватися з людьми. Потік охочих був нескінченним. Якби ми просто не пішли – процес був би ще довгим”, – зізнається рекордсмен.

А от з прекрасною статтю у Гуменюка проблем немає – високих красунь в Україні досить. Він зізнався, що у нього є дівчина і зазначив, що дівчатам високого зросту в Україні набагато складніше знайти собі пару, чим високим хлопцям.

Своє життя Роман Гуменюк пов’язав зі спортом – зараз він грає в баскетбол за Кам’янець-Подільський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.