У Львові від коронавірусу померла вчителька, діти ідуть на канікули

Минулої пятниці одна з вчительок ліцею міжнародних відносин ім. В. Стуса, що по вул. Повстанська, 14, померла від коронавірусу. Зараз на лікарняному перебувають 22 педагоги ліцею, у 6 з них підтвердили Covid-19, решту вчителів чекають результатів тестів.

Повідомляє Твоє Місто

За повідомленням директорки ліцею Світлани Уралової, що через стрімке зростання захворюваності, навчальний заклад від завтра іде на канікули.

Директор ліцею Світлана Уралова також повідомила, що одна із педагогів – вчителька зарубіжної літератури Наталя Кулинська померла. Covid-19 їй підтвердили у лікарні.

«52-річна Наталя Кулинська від середини вересня перебувала на лікарняному. Спочатку їй ставили діагноз гострий бронхіт. Але після 10 днів лікування їй так і не стало краще, тому госпіталізували у лікарню швидкої допомоги. Там їй і підтвердили коронавірус, але минулої п’ятниці вона померла», – каже Світлана Уралова.

Також керівник навчального закладу додала, що багато дітей перебувають на самоізоляції.

«У ліцеї навчається 1 095 учнів. У 2 – підтверджений коронавірус, ще 22 – є контактними, бо є випадки ковіду. Приблизно 70 учнів не відвідують ліцей через хвороби. Відтак, зараз на самоізоляції перебуває 6 класів. Крім того, ще 7 старших класів вчаться на дистанційному за графіком», – розповідає директор ліцею.

Педагогічна рада ліцею прийняла рішення перенести канікули з 9 до 16 жовтня, щоб перервати ланцюг захворюваності. Надалі буде прийняте рішення як працювати, однак, найімовірніше, з 19 до 23 жовтня ліцей працюватиме дистанційно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.