“9-річна Софійка втратила ніжки під поїздом, але вона дуже мріє ходити”: рідні просять про допомогу

Ще місяць назад 9-річна дівчинка Софія Науменко втратила дві ноги під поїздом в місті Коростені. Зараз дівчинка знаходиться на лікареі і їй збирають кошти на подальше лікування.

Про це повідомляє “Це моя Україна“.

“Дівчинка дивом залишилася живою. Але це ж яка травма! Больовий шок, геморагічний шок… Дівчинка могла померти в будь-яку хвилину. У Коростені її стабілізували, прооперували – сформували кукси. Але внаслідок краш-синдрому або, інакше, синдрому здавлювання почалися проблеми з печінкою і нирками. Ми забрали дитину до себе. Тут печінку і нирки стабілізували. Тепер спостерігаємо, як формуються кукси. З правого ніжкою проблем немає, з лівої – є проблеми. Лікування триває. Крім цього, дівчинка потребує психореабілітації, стабілізації роботи внутрішніх органів. А коли будуть сформовані кукси, можна буде думати про протезування. Але цього доведеться чекати від півроку до року.” – зазначає заступник головного лікаря Микола Бобра.

Для дівчинки зараз активно збирають кошти на польше лікування.

Так, з проханням допомогти у зборі кошті для Софійки у фейсбуці до небайдужих звернулася Maria Vittrup:

“допоможіть Софії яка втратила ніжки під поїздом

Друзі ось цю милу дівчинку дівчинку
звати Софійка, їй лише 9 років, і вона дуже мріе ходити, так сталося що вона залишилися без двох ніжок, вона звертаеться до кожного з вас щоб ви її допомогли, кожні ваші 5—10—20 гривень,допоможуть стати її на ніжки, давайте разом допоможемо, разом ми одна команда,робіть репорст, діліться інформаціею, долучайтесь до групи, Софійка дуже хоче ходити, бігати, стрибати.

ПРОШУ РЕПОСТ❗❗❗

Призначення платежу: “Науменко Софія”

Рахунок Оксана Науменко номер картки ➡️4149501022392246⬅️ Аваль
Яна Горностай рідна сестричка та тітка Софійки ➡️5168757415456450⬅️ Приват банк.”

Читайте також  У Кривому Розі чоловік показував свій статевий орган копам і перехожим

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.