Стало відомо як себе почуває курсантка з Львівщини, яку збив п’яний майор

Нагадаємо, що місяць тому, а саме 25 серпня, працівник Української військово-медичної академії Володимир Холодний, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння здійснив наїзд на дівчат-курсанток на території військової частини, однією із постраждалих є пластунка Галина Николин.

Інформує Станиця Дрогобич Пласту – НСОУ у Facebook

Стан здоров‘я зі слів Галі: «У четвер зробили операцію, забрали апарат зовнішньої фіксації. Ногу помістили в гіпсову лангету на тиждень/другий для того, щоб її максимально знерухомити та щоб зажили рани для продовження подальшого оперативного та стаціонарного лікування. Наразі почуваюсь нормально, час-від-часу турбують болі різної інтенсивності, вночі не можу спати, температура не вище 37,4, здебільшого під вечір. Також мушу постійно знаходитися практично в нерухомому положенні в ліжку для того, щоб не відбулось зміщення уламків. Нас навідували собаки-реабілітологи, що дуже підняло настрій та залишило приємні спогади.» – розповідає Галина Николик.

Галя присвятила Пласту багато років. На даний момент вона є виховницею гуртка «Валькірії» та виконує обов’язки окружного референта фінансів. Нижче Галя поділилася, як потрапила в Пласт, чого її навчила виховницька діяльність і згадала про свій улюблений табір.

«Душа підлітка прагнула цікавих пригод, от і доєдналися до Пласту.
Наразі є референтом фінансів у Львівській окрузі та виховницею гуртка «Валькірії».
Виховництво мене навчило шукати вихід із будь-яких ситуацій, показало, що хороша комунікація багато вирішує і що ніколи не пізно змінюватися і самовдосконалюватись.

Найкращим спогадом є табір “Середземноморські вогні” (здається то був 2013 рік, четвертий табір з тієї серії), де ми поринали на два тижні в казку з ельфами, тролями, змаганнями та пригодами», – розповідає Галина Николин.

Також на сторінці у Facebook “Станиця Дрогобич Пласту – НСОУ” повідомляють, що продовжують збір коштів за реквізитами:

Читайте також  Молода українка потрапила у моторошну аварію, дівчина перебуває в комі: потрібна допомога (фото)

4149 4390 0273 4014 приватбанк
4149 4390 0568 2988 приватбанк
Одержувач – Галина Николин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.