Потепління прийде відразу після злив: синоптики оновили прогноз погоди

Погода в Україні в найближчу добу буде ще холодною, а потім знову повернеться тепло і сонце

Погода в Україні у п’ятницю, 2 жовтня, очікується волога, похмура і прохолодна. Місцями очікуються дощі та зливи. Але вже в суботу в країну прийде потепління і сонячна погода.

Дощі та зливи пройдуть у більшості регіонів України, але на сході істотні опади вже малоймовірні. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

“П’ятниця буде в Україні похмурою, вологою, з періодичними дощами. Однак на Сході, а також в Сумській і Полтавській областях суттєві опади малоймовірні. Вітер ще залишається поривчастим, будьте обережні”, – повідомила синоптик і зазначила, що температура повітря почне потроху підійматися вже в п’ятницю.

“Температура повітря найвищою буде на Півдні та Сході, +18 +23 градуси, найнижчою на Заході, +14 +17 градусів, на решті території +16 +19 градусів”, – додала Діденко.

У Києві 2 жовтня буде хмарно, очікується поривчастий вітер, є ймовірність дощу. Температура повітря коливатиметься в межах +17 +18 градусів. Як пообіцяла Наталка Діденко, на вихідних суттєво потеплішає, до +19 +22 градусів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.