Кароль перетворилася на сувору жінку-боса назло Балану, українці не впізнали: “Свята краса”

Відома українська співачка, яка останнім часом вийшла на новий рівень популярності, Тіна Кароль обрадувала своїх шанувальників новим чудовим фактом.

Як виявилося, зірка естради і телебачення стала обличчям нового номера журналу “Vogue”, де постала в дуже зухвалому образі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

“Тіна Кароль стала головною зіркою вересневого номера”, – так підписана свіжа публікація Тіни Кароль.

Буквально за кілька хвилин після публікації фотографія зібрала вже більше 10 тисяч лайків, що говорить про неймовірну популярність співаки. І це, звичайно, не просто так, адже співачка нещодавно заявила, що записала спільний трек зі всесвітньо відомим американським репером Snoop Dogg. Реліз відбувся на американському лейблі Bentley Records, на який Кароль підписана з березня 2019 року.

Варто також зазначити, що Тіна недавно в офіційному Instagram-акаунті вона опублікувала спокусливі фотографії, на яких вона позує в неймовірному образі. На кадрах Тіна позує в бежево-червоній сукні, яка підкреслює її жіночність і всі вигини фігури. У глибоких розрізах фанати можуть бачити нескінченні ноги Кароль, а вогню додають Червоний Поділ і вставки на грудях і вздовж тіла. Яскравий образ співачка доповнила Кольє, сережками і кільцями з одного комплекту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.