Гордон накинувся на Михальчишина через інтерв’ю з Гіркіним: “гавнюк” і “далбадятєл”

Відомий журналіст, який недавно брав інтерв’ю у Гіркіна і Поклонської Дмитро Гордон нецензурно висловився про відомого політика та офіцера Юрія Михальчишина.

Подія трапилася під час ефіру телепередачі “Хард з Влащенко”, повідомляє “Це моя Україна“.

Під час ефіру Дмитро Гордон назвав Юрія Михальчишина “гавнюком” та “далбодятлом”.

Ці висловлювання Гордона прокоментував і сам Юрій Михальчишин на своїй сторінці у фейсбук:

“Отже, про “чергову унікальну спецоперацію”, за яку намагаються видати скандальні “інтерв’ю” з Гіркіним і Поклонською.

Корифей розвідувальної та контррозвідувальної діяльності Дмитро Гордон вчора назвав мене “гавнюком” та ще іншими нехорошими словами за сумнів в заданій парадигмі.

Спробуємо розібратися.

З його слів, “інтерв’ю” з Гіркіним було записано завдяки співробітництву з українською спецслужбою, а саме з ГУР МОУ задля формування доказової бази в Гаазькому трибуналі. Цікаво розуміти декілька моментів.

В якому статусі виступив інтерв’юер?

Адже, якщо це саме докази, то іх має право збирати особа з певним процесуальним статусом! Він хто?! Консультант, довірена особа, корисний знайомий, агент чи може офіцер діючого оперативного резерву ГУР МОУ? Якщо ніхто, то в такому випадку на якій підставі він ці докази збирав? Адже, в подальшому, ці «флешки» мали бути передані в прокуратуру, оформлені відповідним чином та через механізм міжнародного співробітництва передані в трибунал. І взагалі, ці «докази» записувалися відповідно до чого? Яким нормативно-правовим актом ГУР був уповноважений збирати ці докази? Рішенням суду, приписом прокуратури чи ще чимось?

Але все це нагадує інше. Це нагадує цілком вдалу російську провокацію, замасковану в нібито «проукраїнську» позицію Гордона.

Як і “інтервю” з Поклонською. А її мета дуже проста – постійно збурювати українське суспільство ось такими «зборами доказів». Крім того, слід враховувати що в Росії, на відміну від України, контррозвідувальний режим існує та працює. І важко собі уявити, що Поклонська або Гіркін без відома ФСБ дають такі розлогі інтервю та годинами фривольно діляться «доказами».

Читайте також  Оксана народила чоловікові п’ятьох, а він її кинув. Як мама і дітки живуть сьогодні

І саме цей момент має дослідити українська контррозвідка.”

А ось і саме відео з висловлюваннями Гордона:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.