П’яний священик із подругами «бився» із вуличним холодильником і лякав дорожніх активістів

Інцидент трапився напередодні увечері на залізничному вокзалі Рівного. Увагу активістів ГО «Автомайдан» та ДК «Захід» привернув чоловік, котрий поводився дещо неадекватно, а потім почав садити у салон свого авто двох дам, котрі щойно вийшли із місцевого генделика.

– Я сидів у своїй машині метрів за десять позаду, – розповідає кореспонденту  активіст Іван Шевченко. – Чоловік вийшов з машини і почав шарпатися з якимись чоловіками, потім відійшов трохи далі і йому чомусь не сподобався холодильник з напоями, котрий стояв біля кіоску – вдарив його кілька разів кулаками. У цей момент з бару вийшли дві жінки, сіли в машину до чоловіка і вони рушили.

Активісти – за ними, дорогою викликали підмогу та поліцію. Затримати горе-водія вдалося в одному зі спальних районів міста.

– Він нам сказав, що є священиком із села Гільча Здолбунівського району, каже Іван. – Пізніше ми встановили і його ім’я – о. Валерій, настоятель місцевого Свято-Миколаївського храму. А ці жінки, очевидно, його сестри, бо зверталися до нього – «брате».

Після затримання панотець відмовлявся проходити тест на вміст алкоголю, коли його врешті вговорили, робив це так, аби показник був якомога менший.

– Ми тоді нагадали йому, що він – священик і обдурювати негарно, – каже Іван. – І він подув в драгер. Результат – 1,2 проміле, тобто норму перевищено у шість разів. Його дами почали сваритися, погрожували, що нам – кінець, що вони зараз подзвонять Семенюку, начальнику колишнього рівненського ДАІ, переписували номери наших машин і т.д.

У результаті поліція склала протокол на панотця за водіння у нетверезому стані. Він, щоправда, пропонував аби його відпустили, довезли до траси, а далі він сам якось доїде. Однак закінчилося все тим, що за святим отцем приїхав знайомий тверезий водій і забрав «гоп-компанію» додому.

Читайте також  Російські медіа пишуть про заплановані теракти під час Євробачення у Києві

Мирослава ЯРЕМКІВ.

Джерело

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: