Ясно і до +28: Діденко розповіла, коли почнеться і скільки триватиме “бабине літо”

Над Україною буде триматися тепла і сонячна погода

Погода в Україні 20 вересня і весь наступний тиждень буде теплою і сонячною. Синоптик прогнозує підвищення рівня тепла до +28 градусів. Також, згідно з прогнозом, стало відомо, коли в Україні закінчиться “бабине літо” і почнуться дощі. Детальний прогноз на неділю і найближчий тиждень синоптик Наталка Діденко опублікувала у своєму Facebook.

“Найближчої ночі очікується +4… +9 градусів, на півдні до +10… +14 градусів, а в північних областях та на північному сході України можливі заморозки 0-3 градуси”, – пише синоптик.

У неділю після холодної ночі в Україні знову потеплішає.

“Потужна антициклонічна смуга високого атмосферного тиску аж з Атлантики досягне і України – антициклон Manfred блокуватиме опади. Карта. Протягом дня в Україні очікуються +20… +24 градуси, хіба що у Чернігівській, Сумській і Харківській областях місцями +17… +19 градусів “, – додала фахівець.

Також синоптик дала прогноз на 20 вересня для жителів столиці.

“У Києві неділю буде світити сонце. Ніч – холодна, +5… +7 градусів, а вдень передбачається близько +20 градусів”, – повідомляє синоптик.

Також Діденко спрогнозувала погоду на найближчий тиждень. За її даними, починаючи з неділі й весь наступний тиждень в Україну буде “класичне “бабине літо” – сонце і тепла погода, до +22… +28 градусів”. Дощі очікуються лише з наступних вихідних.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.