Поліцейські Івано-Франківщини долучилися до масштабного прибирання планети (ФОТО)

19 вересня, у Всесвітній день прибирання, в Івано-Франківську всі небайдужі до довкілля вийшли на екологічну акцію.

Допомогли планеті позбутися від сміття і поліцейські Івано-Франківщини. Адже до таких акцій може приєднатися кожен і це незалежно від віку чи професійної зайнятості, так як проблема є досить актуальною і потребує уваги, інформують в обласній поліції, повідомляє Фіртка.

Своєю роботою учасники вирішили показати приклад і нагадати про важливість питання забруднення середовища.

На таких заходах поліцейські мали й можливість поспілкуватися з мешканцями і дізнатися про їх проблеми на локальному рівні та разом обговорити шляхи їх вирішення. Адже поліція працює, зважаючи на думку мешканців щодо питань громадського порядку і дбає про безпеку громадян, щоб люди почували себе комфортно.

Прибираючи місто, учасники погодилися, що дбати про безпеку довкілля – це завдання кожного. І тільки завдяки налагодженій співпраці можна досягти необхідної мети. Загальна ідея полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі.

Що цікаво, прибирання пройшло у 180-тьох країнах світу під назвою «World Cleanup Day». Слід зауважити, що учасники під час прибирання дотримувалися карантинних норм та правил техніки безпеки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.