“Як тупих свиней”: звільнили прокурора, який у перший день призначення влаштував п’янку та погрожував “їб*ти” підлеглих – ЦПК

Сам прокурор заявив, що нічого такого не було.

Прокурора Тернопільської області Миколу Петришина звільнили через кілька днів після призначення. Про це повідомив Центр протидії корупції на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що прокурор влаштував на робочому місці банкет, на якому пообіцяв підлеглих «їб*ти як тупих свиней». Звільнення прокурора Петришина: подробиці скандалу За інформацією ЦПК, 30-річного Миколу Петришина призначили прокурором Тернопільської області 14 вересня.

«У перший же день прокурор влаштував бенкет, на якому змушував підлеглих обіцяти «виконувати будь-які накази». А якщо вони не будуть підкорятися, то пообіцяв їх «їб*ти як тупих свиней», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наступного дня Микола Петришин заявив, що ніякого банкету не було. Однак 16 вересня в Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії Генпрокуратури, і йому рекомендували подати у відставку: «Офіційна причина звільнення – це нерозуміння з колегами, а неформальна – п’янка на робочому місці і невідповідна поведінка».

Микола Петришин:
що про нього відомо Микола Петришин народився 1 травня 1990 року в місті Яворів Львівської області. У 2012 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», у 2019 році – Національну академію державного управління при Президентові України.

З серпня 2012 року працював на посадах слідчого, старшого слідчого Львівської прокуратури з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Західного регіону України, слідчого з особливо важливих справ слідчого відділу слідчого управління Генеральної прокуратури України, слідчого з особливо важливих справ Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, проходив службу на посаді військового прокурора Донецького гарнізону, військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України. За інформацією ЦПК, за останні пару років у нього у власності з’явилися 2 квартири, 200-метровий будинок у Києві, земельні ділянки та 4 автомобілі.

Читайте також  “Заломили руки і кинули на землю”: поліція напала на чоловіка, бо був без медичної маски (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.