Як побудувати стосунки зі стриптизером: зірка реаліті розкрила правду

Учасниця реаліті “Кохання на виживання” (Новий канал) Юлія, яка прийшла на проект разом зі своїм хлопцем Олександром, розкрила правду про складнощі стосунків зі стриптизером.

Учасники проекту 'Кохання на виживання' поділилися подробицями стосунків

Обранець Юлії – профессіональний танцюрист Олександр, який заробляє на життя еротичними шоу. За словами дівчини, вона – єдина, кому не подобаються гарячі танці молодика. Про це виданню OBOZREVATEL повідомила пресслужба Нового каналу.

Юлія зазначила, що заради кохання їй довелося миритися з багатьма труднощами, зокрема – з частими контактами хлопця з незнайомками.

Учасники реаліті "Кохання на виживання" Олександр і Юлія.

“Я змирилася вже з усім. З подряпинами, з якими він приходив. З трусами в помаді. Адже очі бачили, що вибирали. Коли починали зустрічатися, я знала, що він – стриптизер. Погодилася на всі його танці, на контакти з дівчатами. При цьому попросила, щоб він не переходив межу. Але він її порушив. Можна ж бути скромнішим”, – зізналася учасниця реаліті.

Її обранець Олександр, в свою чергу, не приховує: залишати професію не хоче – вона його непогано годує. За день він може заробити близько 10 тисяч гривень. На проект же прийшов, щоб довести свою вірність дівчині.

Учасники реаліті "Кохання на виживання" поділилися особистою історією.

“Я хочу, щоб Юля заспокоїлася… Щоб вона знала: я люблю тільки її. І нікого більше немає в моєму житті. Вона – моя єдина”, – заявив хлопець.

Відзначимо, в реаліті “Кохання на виживання” беруть участь пари, які зіткнулися з труднощами у стосунках. У вівторок, 15 вересня на Новому каналі стартував новий сезон проекту, де пара Олександра і Юлії випробовуватиме своє кохання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.