Дитячий фотограф-педофіл: чоловік зґвалтував 2-річну дитину

Чоловік ґвалтував 2-річну дівчинку і знімав це на відео.

Зловмисник пояснив свої дії заради самовдоволення. Порноконтент поширював у тематичних групах в мережі, інформує прес-службу Кіберполіції України.

23-річний чоловік був учасником багатьох закритих груп, де учасники поширювали контент з виключно дитячою порнографією. Працює незалежним фотокореспондентом, підробляв фотографом на дитячих святах та спортивних змаганнях. Деякі з цих фото він також пересилав учасникам закритих груп.

Перше зґвалтування сталося близько року тому. Помітивши, що дитина не розповіла про це матері, чоловік продовжив насильницькі дії, постійно фіксуючи їх для фото і відео контенту. Так провокував інших учасників груп до подібних дій.

Підозрюваний також мав відеоархів з дитячою порнографією, який зберігав як на власних носіях, так і у хмарному сховищі. Поширював їх серед громадян України та іноземців. За місцем проживання провели обшук. Вилучили техніку з дитячою порнографією.

Відкрили кримінальну справу за статтею 153 про сексуальне насильство. Його арештували на 60 діб і оголосили підозру. Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.