На Запоріжжі 37-річний чоловік збирається одружитися з 14-літньою (ФОТО)

У Кам’янську на Запоріжжі мисливці за педофілами влаштували розправу над чоловіком, який начебто розбестив 13-річну дівчину.

 

На Запоріжжі 37-річний чоловік збирається одружитися з 14-літньою

Але виявилось – ні 37-річний чоловік, ані його начебто жертва розлучатися не збираються, йдеться в сюжеті ТСН.

Активісти в соцмережах ловлять “на живця” педофілів, які знайомляться з неповнолітніми в Інтернеті та пропонують їм інтим. Але цього разу виявилося: 37-річний чоловік та його 14-річна подруга навіть не приховують своїх стосунків.

“Ну якщо це трапилося – то як? Заборонити – не заборониш, закрити її вдома – це ж не по-людськи буде”, – говорить батько дівчинки Олександр Степанов.

Понад пів року тому Олександр із двома дітьми попросився трохи пожити в товариша, бо геть розсварився з дружиною. Там його донька, вочевидь, і закохалася в чоловіка, який дав їм прихисток. Зараз Владі – 14. І дев’ятикласниця щиро налаштована на довгі та серйозні стосунки. А надто подруги її підтримують, каже дівчина.

“Так, це мій вибір. І без того всі знають. І говорять: якщо він мені подобається, то будь ласка. Поки що підтримують у цьому. Хотіла би вийти заміж. Ми будемо з ним розписуватися”, – говорить дівчина.

Після розголосу в Інтернеті зі звинуваченням її коханого в педофілії дівчина намагається не виходити на вулицю. Учителі найбільше бояться, що після розголосу батьків Влади можуть позбавити батьківських прав, а саму дівчину – відправити до інтернату.

“Це і власні переживання, це і перше кохання. Ви всі розумієте, наскільки воно складне і наскільки воно вражає душу, тим паче 13-14-річної дівчинки”, – говорить Оксана Мінакова, директорка Кам’янської середньої школи.

У сільраді просять не драматизувати ситуацію.

У селі 37-річного співмешканця школярки не ідеалізують, але руйнувати їхні стосунки не хочуть. А надто що пара жодного разу не сварилася, запевняють сусіди.

Читайте також  Насильно тримали і пхали ліки: Під Києвом виявлений реабілітаційний центр де знущались з людей

“Все-таки розумієте, діти зараз так швидко дорослішають, а нам хочеться навпаки. А тим більше, коли в сім’ї не ладиться між батьками”, – зазначає Любов Клименко, член опікунської ради с. Кам’янське

Звертатися в службу в справах дітей у селі не хочуть. Правоохоронці також не відкриватимуть провадження – не має заяв ні від самої дівчини, ані від її батьків. Учениця, довкола якої розгорівся скандал, розписатися зі своїм обранцем хоче, щойно дозволить вік. А от із самим нареченим поспілкуватися не вдалося – чоловік поїхав із села до стоматології, бо ж під час спілкування з активістами позбувся зуба.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.