У Франківську померла 27 річна поліціянтка, яку збили на пішохідному переході

Ввечері восьмого вересня на Івасюка сталися дві ДТП: п’яний водій “Ніссану” збив велосипедиста і втік, а “ВАЗ” наїхав на дівчину.

Вранці 9 вересня стало відомо, що на пішохідному переході під колеса авто через неуважність водія потрапила 27-річна поліціянтка. Старша лейтенант поліції, інспекторка з контролю за обліком зброї у сфері дозвільної системи відділу превенції Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області у момент аварії була поза службою.

Тоді ж  стало відомо, що травмована перебувала у важкому стані в реанімації. У неї, зокрема, була травма органів черевної порожнини.

8 вересня 2020 року Валентина зі служби йшла забирати донечку додому, але на пішохідному переході трапилось нещастя – її збив водій автомобіля. Відтоді медики робили все можливе, щоб врятувати її життя… Та сьогодні 11 вересня, на жаль, серце молодої мами зупинилося.
Службу в органах внутрішніх справ Валентина розпочала ще курсанткою у 2010 році, відтоді вона з честю та гідністю вірно служила українському народові.
Валентині було 27 років, без мами залишилась маленька дворічна донечка та чоловік, який також поліцейський.
Колектив Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області висловлює глибоке співчуття з приводу трагічної загибелі старшого лейтенанта поліції Валентини Мартюшевої.
“Правоохоронці Прикарпаття в скорботі схиляють голови. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю й друзями Валентини та глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті. Для всіх нас – це велика трагедія. Світла пам’ять тобі, Валентино….”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.