Що таке спанкінг і п’ять порад, як урізноманітнити ним секс

Спанкінг – не сучасний “винахід”. Французький письменник Олів’є Морель говорив, що навіть в древніх Єгипті та Китаї під час секс-ігор коханці практикували таку легку прочуханку.

Якщо чоловік хоча б раз шльопав тебе по попі, вітаємо – ти вже знайома зі спанкінгом. Йтиметься про ті самі пристрасні хлопки, якими партнери під час сексу або прелюдії збуджують або «карають» один одного.

Зазвичай вони не дуже сильні і інтенсивні, а також не залишають синців і саден. Але це ще не БДСМ. І зовсім не флагеляція, як іноді помилково вважають. Спанкінг в перекладі з англійської означає “шльопки рукою”. Тобто, ніякі інші предмети при цьому не використовуються.

Інакше вже починається флагеляція. Вона відрізняється від спанкінга тим, що шльопкиі більш інтенсивні, а завдаються батогом.

При БДСМ цей процес супроводжується зв’язуваннями, скручуваннями або заковуваннями в наручники, пише cosmo.com.ua. Спанкінг – не сучасний “винахід”.

Олів’є Морель, відомий французький письменник, говорив, що навіть в древніх Шумері, Єгипті та Китаї під час секс-ігор коханці практикували таку легку прочуханку. А якщо ти коли-небудь цікавилася історією інтиму в Середньовіччі, напевно, чула, що шльопки тоді були однією з найпоширеніших технік збудження. До слова, а чому ти думаєш, чоловіки досі так люблять поплескувати попки своїх дівчат? Жарти-жартами, а, виходить, що спанкінг закладений на генетичному рівні. Але, як і будь-яка техніка в сексі, шльопання має свої правила. Так, щоб спанкінг був приємним для обох партнерів, потрібно дотримуватися кількох порад.

Придумай стоп-слово Тільки ніяких “стоп”, “зупинись”, “фу” чи “боляче”. У пориві пристрасті це тільки заводить. Рекомендуємо взяти на озброєння англомовне слово “red”.

Саме ним при спанкінгу користуються пари за кордоном.

Читайте також  Франківські студенти-медики провели майже пів сотні лекцій для підлітків про інтим

Зніміть всі аксесуари Особливо, перстні. Інакше можна пошкодити шкіру. Причому і свою, і партнера.

Також краще зняти браслети і годинник. Інакше пошкодиш не тільки шкіру, але і їх.

Шмагай по нижній частині стегон

По-перше, це більш чутлива зона. По-друге, у верхній частині сідниць ти можеш випадково нашкодити хребту, куприку або ниркам, а при сильних ударах і статевій системі.

Контролюй процес

При спанкінгу, особливо, перші рази, обов’язково розмовляйте з партнером, щоб розуміти, як його організм реагує на шльопки.

Бували випадки, що люди втрачали свідомість, або у них починався напад. Ніколи не знаєш, що ховається всередині мозку і всього тіла.

Крім того, розмова допомагає зрозуміти больовий поріг партнера.

Розігрівай сідниці
Ідеальний в цій справі варіант – масаж. Так-так, той самий, еротичний. Або ніжні погладжування і поцілунки. І як тільки шкіра на сідницях стане рожевого кольору, можна приступати до основної частини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.