Дружина вбила чоловіка та стріляла в доньку: життю дівчинки нічого не загрожує

Розповідають лікарі.

Загроза життю минула для 13-річної дитини, в яку тричі поцілила матір. Про це повідомив головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко.

За його словами, нині дівчинка перебуває в стабільному стані після оперативного втручання. Поранення були не проникаючі, загроза життю минула, — додав Віталій Бойко.

Медики кажуть, що затримана викладачка, яка вбила чоловіка та поранила доньку, в задовільному стані. Про це повідомив черговий лікар-нейрохірург центральної міської лікарні Ігор Наумчук. За його словами, кульове поранення в голову виявилося нескладним.

Оперативного втручання не проводили. Фактично це була подряпина від пострілу. Водночас наклали шви на руку, бо, вочевидь, пацієнтка хотіла розрізати вени. Загрози життю пацієнтки немає, – зазначив лікар.

Поки основна версія стрілянини — сімейний конфлікт. Вночі 45-річний голова родини з дитиною мали летіти на відпочинок до Туреччини. Слідчі чекають поки викладачка прийде до тями, щоб розповіла причину трагедії.

Нагадаємо, що трагедія сталася сьогодні о четвертій ранку. Жінка нанесла смертельні поранення чоловіку та вистрілила в доньку з травматичного револьвера класу “Флобер” (маленькі металеві кулі). Чоловік помер, дитину та жінку доправили до лікарню.

https://www.facebook.com/viktoria.mamotuk/posts/3314990545203700

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.