Знущання раша-фашистів під Лукашенківським прикриттям над білорусами

Як розповідає Ірина, вночі 12 серпня вона дізналася: чоловік знаходиться в 5-ї клінічної лікарні. У нього черепно-мозкова травма, глухота. Трохи пізніше стало відомо – машину Олександра зупинили люди в чорному, тепер мінчанин фігурант кримінальної справи.

– Все сталося 12 серпня близько 20.00. Як мені потім сказали, чоловік повертав з Мельникайте на проспект Переможців, дорога була порожня. І в цей момент машину зупинили озброєні люди, близько 10 осіб, сказали виходити з машини. Він не погодився і тоді почув, що будуть стріляти, ці люди стали бити скло, чоловік поїхав. Тепер, за версією слідства, він наїхав на ногу міліціонера, – розповідає TUT.BY Ірина, дружина затриманого мінчанин.

Олександру 45 років, в той вечір він повертався додому, але не доїхав. Чоловік був затриманий біля стели, його «Шкода Кодіак» до сих пір на штраф-стоянці.

– При затриманні в машині вибили скло, так дістали чоловіка з салону і побили. Що було далі, не знаю. Вночі зі мною зв’язався медперсонал 5-й лікарні, повідомив, що Олександр поступив з діагнозом черепно-мозкова травма, глухота, при цьому був сильно побитий, – продовжує говорити Ірина.

За цей час в палату до Олександра нікого з рідних не пустили.

– Він прикутий наручниками до ліжка, біля нього 3-4 людини, які охороняють, – уточнює наша співрозмовниця.

Відносно Олександра порушено кримінальну справу за ст. 364 КК (Насильство або загроза застосування насильства по відношенню до співробітника органів внутрішніх справ). Санкція – від арешту до позбавлення волі до шести років.

– Зараз ми просимо відгукнутися всіх, хто бачив, що відбувалося ввечері 12 серпня з моїм чоловіком. Нам важливо встановити всі деталі, можливо, затримання чоловіка і його побиття потрапило на відеореєстратор або камери кафе, магазинів. Якщо вам щось відомо, пишіть за адресою [email protected], – звертається до читачів TUT.BY Ірина.

Читайте також  Аляску сколихнув потужний землетрус: оголошена загроза цунамі

У четвер Олександра з лікарні перевели в СІЗО № 1 на вулиці Володарського.

– По даної події Слідчий комітет в тому числі розбирається, – заявив Сергій Кабаковіч, офіційний представник СК.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.