Україгнць одружився зі своєю тещею: названа “поважна” причина

28-річний житель Рівненської області одружився зі своєю 40-річною тещею з інвалідністю першої групи, щоб виїхати за кордон.

Як повідомляє Держприкордонслужба, за версією “молодят”, вони їхали до Варшави лікувати зір “дружині”, яка має інвалідність І групи.

“Акторська майстерність пара проявляла до останнього і запевняла, що шлюб укладений у липні – з великого кохання. Пізніше чоловік все ж таки зізнався, що новоспечена дружина – його теща, а шлюб був укладений з метою виїзду за межі України”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники з’ясували, що 7 вересня реальна дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею. Чоловік із тещею цього ж дня спробував виїхати через автомобільний пункт пропуску на Волині. Коли плани “подружжя” викрили там, 8 вересня вони попрямували до пункту пропуску “Рава-Руська”.

Ще дві спроби виїзду чоловіків за кордон для нібито лікування своїх “дружин” зафіксували у пункті пропуску “Краковець”.

Так, 41-річний уродженець Івано-Франківської області наприкінці серпня одружився з 46-річною жінкою, особою з інвалідністю ІІ групи. Ще в одному випадку 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною, яка має інвалідність II групи з дитинства. Шлюб “пара” уклала 30 серпня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.