Ар’єв опублікував нові докази зриву спецоперації СБУ щодо “вагнерівців”

У мережі знайшли ще один доказ того, що українські спецслужби готували спецоперацію проти бойовиків ПВК Вагнера, затриманих в липні 2020 року в Білорусі.

Зокрема, депутат він “Європейської солідарності” Володимир Ар’єв оприлюднив у Facebook протокол СБУ з прізвищами “вагнерівців”, а також квитки бойовиків на рейс до Стамбула. За його словами, все це вказує на операцію СБУ, яку заперечують в Офісі президента.

“На фото протокол, підписаний слідчим СБУ, з прізвищами “вагнерівців”. Далі – квитки на рейс Мінськ – Стамбул, який повинен був відбутися 25 липня, але був відкладений після наради в ОП (29 липня бойовиків взяв КДБ Білорусі)” – написав він.

Ар’єв порадив звернути увагу на прізвища й підкреслив, що в багатьох квитках повернення вказано зі Стамбула в Москву. Нардеп додав, що бойовики не вилітали зі столиці РФ тому, що російські рейси над Україною не літають, а білоруський – з Мінська в Стамбул – йде прямо над Києвом.

“Диспетчер має повне право наказати пілоту посадити літак, коли він перебуває у повітряному просторі країни. Отже, це ще один доказ того, що “вагнерівців” виманювали”, – пише нардеп.

Нагадаємо, що раніше Володимир Ар’єв оприлюднив фотокопії документів, які доводять, що українські спецслужби проводили операцію із затримання найманців із російської ПВК Вагнера. Він зазначив, що оперативні співробітники спецслужб, які брали участь у спецоперації, готові давати свідчення у справі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.