Не відпускає: дочка Кузьми Скрябіна зізналася, що досі важко переживає загибель батька

З моменту загибелі Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) пройшло вже п’ять років, а єдина дочка музиканта Марія-Барбара досі не може впоратися з болем втрати. Дівчина сумує за тато і згадує про нього з неймовірною теплотою та трепетом.

Днями Марія-Барбара дала відверте інтерв’ю, в якому вперше заговорила на хворобливу тему. Після трагедії дівчина майже не спілкувалася з журналістами, а в програмі “Життя відоміх людей” вирішила поділитися своїми почуттями.

Дівчина зізналася, що майже не пам’ятає трагічний день. Її свідомість ніби заблокувала всі спогади.

“Це як раз був мій перший рік навчання в університеті, була сесія. Тоді я була весь час на заспокійливих і транквілізаторах, тому дуже багато подій не пам’ятаю, адже вони приглушують пам’ять”, – згадує дочка Кузьми.

Щоб впоратися з депресією Марія-Барбара не раз зверталася до фахівців. Відвідує психолога дівчина і по сьогоднішній день.

“Біль не відпускає. Я не знаю скільки потрібно часу, щоб стало легше. Я не могла якийсь час слухати його пісні, чути голос. Я дуже сумую за татом, до сих пір до кінця не знаю, як це все подолати”, – поділилася дівчина.

Марія-Барбара також розповіла, що Кузьма був найкращим батьком на світі. Незважаючи на свій насичений гастрольний графік артист завжди знаходив час для своєї єдиної доньки. Вони багато подорожували разом, дивилися по ночах фільми і розмовляли.

В ході інтерв’ю дівчина також розповіла про сімейний закладі, який вона відкрила на честь батька, а також познайомила глядачів зі своїм чоловіком.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.