6 найкращих секс-порад для досягнення оргазму

Переживаєте з приводу того, що не відчуваєте задоволення від сексу? Не переживайте, ви не самотні. Проблема виникає через труднощі у взаєморозумінні або відсутності натхнення в ліжку. У результаті багато жінок займаються сексом з-під палиці і нічого не можуть з цим поробити.


Про те, як зробити сексуальне життя більш насиченим пишуть Марсель Перкс і Елізабет Уїлсон в своїй новій книзі “Маленька книга великих оргазмів”. У їх роботі мовиться і про секс-іграшки і про нові пози, які обов”язково сподобаються вам і вашому партнерові.

6 кращих секс-порад

Зробіть собі сюрприз
Попросіть свого партнера дати вам деяку кількість часу для того, щоб налаштуватися на секс (від 10 до 30 хвилин), проте не домовляйтеся заздалегідь, коли він повернеться в кімнату. Почніть мастурбувати. Той факт, що ви не знаєте, коли повернеться ваш коханий, додасть інтриги. Дозвольте йому зловити себе за мастурбацією, і в той момент, коли він побачить вас, ви будете вже достатньо збуджені.

Відчуйте вібрацію
Дозвольте сучасним технологіям швидко привести вас у форму. Наприклад, нещодавно був випущений массажерTantraBeam – пристрій, який носиться на зап”ястя, як годинник, а його ремінець надягається на палець. Коли ви включаєте прилад, він буквально заряджає дотик енергією і дарує вашому партнерові сильніші відчуття.

Те, що лікар прописав
Якщо ви переживає через низьке лібідо, спробуйте попити різні добавки з травами, які підвищують лібідо.

Ці очі навпроти
Прагніть займатися любов”ю в позах, в яких велику частину часу ви проводите, дивлячись один одному в очі. Відмінно підійде поза з Камасутри “Вершниця”. Жінка знаходиться зверху, нахиляється до грудей чоловіка і притискається грудьми до його тіла. Її руки переміщаються вниз, щоб обхватити його стегна. Так ви зможете відчувати яскравий оргазм, обмінявшись при цьому закоханими поглядами.

Читайте також  РОА: російські злочинці на службі в Гітлера

Звісьте голову
Звісьте голову з краю ліжка, коли займаєтеся сексом. Різкий приток крові до мозку в багато разів підсилить відчуття.

Робіть це повільно
Почніть з місіонерської позиції, ваш партнер повинен перенести свою вагу на груди. Необхідно рухатися так, щоб стикатися кістками тазу. Таким чином партнер буде знаходитися дещо вище, а велика частина його пеніса буде зовні вагіни. Головка члена торкатиметься клітора. Далі слід захопити ногами стегна партнера, що дозволить забезпечити глибше проникнення.

Необхідно утримувати таку позицію, уникаючи різких рухів. Продовжуйте плавно погойдуватися для того, щоб досягти оргазму. У такій позі шанс жінки відчути оргазм збільшується на 50%. Крім того, ця поза є вельми ефективною для бажаючих випробувати оргазм одночасно, повідомляє randevucity.net.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.