Я наївно думала, що блискавка не потрапляє двічі…Так, Я ЗАХВОРІЛА ВДРУГЕ» І на цей раз ще страшніше і важче: лікарка про COVID-19

Лікарка звернулася до всіх людей дотримуватись маскового режиму, особистої гігієни та соціальної дистанції, щоб не наражати на небезпеку себе, своїх рідних і лікарів.

Лікарка швидкої допомоги з Чернівців Аліса Гріщенкова вдруге за кілька місяців захворіла на коронавірус. Про це пише ІА АСС із посиланням на особисту сторінку лікарки у Фейсбук. «Не секрет, що в Україні друга хвиля COVID-19. Але чи в безпеці ті, хто вже перехворів? Я наївно думала, що блискавка не потрапляє двічі… потрапляє… Так, Я ЗАХВОРІЛА ВДРУГЕ», – написала лікарка.

Вона зазначила, що відчула такі ж симтоми, що були і першого разу – різке підвищення температури, кашель та повна втрата запаху. «Я просто не могла повірити що це можливо, ну невже?! Мій антикоронавірусний імунітет витримав трохи більше двох місяців… І на цей раз ще страшніше і важче… Хвороба серйозна, непередбачувана», – вважає Аліса.

Наші новини є у Facebook Лікарка звернулася до всіх людей дотримуватись маскового режиму, особистої гігієни та соціальної дистанції, щоб не наражати на небезпеку себе, своїх рідних і лікарів. «Люди, і особливо вже перехворівші медики – бережіть себе, будь ласка, особливо на викликах», – додала Аліса Гріщенкова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.