П’яний водій на Житомирщині збив двох 5-річних дітей

У місті Коростишеві, що на Житомирщині п’яний водій здійснив наїзд на двох 5-річних дітей, які бавилися на проїзній частині дороги. Подія трапилася 14 серпня, близько 16:00.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням відділ комунікації поліції Житомирської області.

Внаслідок ДТП 5-річній хлопчика госпіталізовано до лікарні, а 5-річній дівчинці медики у лікарні надали всю необхідну допомогу і призначили лікування на дому.

Проти водія порушено кримінальне провадження.

Як попередньо встановили правоохоонці, двоє 5-річних дітей., гралися біля будинку на краю проїзної частини дороги, коли на них наїхав автомобіль. За кермом ВАЗу знаходився 58-річний місцевий житель, який за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Унаслідок вказаної автопригоди обох дітей доставили до місцевої лікарні. Після обстеження та надання необхідної допомоги дівчинці призначено амбулаторне лікування, а хлопчика госпіталізовано.

Водія поліцейські також доставили до медичного закладу для обстеження щодо вживання спиртного. За результатами у нього зафіксовано стан сильного алкогольного сп’яніння.

За вчинене правопорушення винуватцю може загрожувати покарання – від значного штрафу і до обмеження волі строком до 3 років і позбавлення права керування терміном на 3 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.