Голос соцмереж: що франківці думають про наміри мерії масового святкування Дня Незалежності

Як інформувала “Галка” раніше, в Івано-Франківську готуються до “карантинного” відзначення Дня незалежності.

Заходів планують цьогоріч значно менше, аніж у попередні роки, однак від велопробігу, концерту на площі біля пам’ятника Івана Франка та у палаці Потоцьких не відмовляються. Як і від ярмарки на площі Ринок та традиційної ходи у вишиванках. Також на святі виступатиме співачка Христина Соловій.

“Для концерту ми розмалюємо площу на квадратики, щоб люди дотримувалися соціальної дистанції і не стояли один біля одного”, – повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Що думають франківці про карантинне святкування Дня Незалежності? Наводимо найцікавіші думки користувачів Фейсбук із групи “Франківські теревені” та підписників видання:

Natalie Stanislaviv Зробіть хтось Марцінківу екскурсію в реанімацію, де лежать важкі хворі, нехай подивиться яка важка і страшна смерть від задухи.

Alex Lytvynenko Ну, не знаю хто як, а я особисто роблю остаточний висновок: пану меру по… народ. Популізм-наше всьо. “Хай більше людей помре, але зато більше за мене проголосують”.

Ірина Семенівна Силою тягнути на концерт ніхто не буде. Хтось піде в масках, хтось без неї, а хтось взагалі не піде. А знаєте вовка боятися в ліс не ходити.

Vika Chava: В мене бракує слів. Меру взагалі мізки поплавило?
У нас все так прекрасно, що тільки концерту бракує.
Краще б за ті кошти населення обстежили на коронавірус.

Жора Тутункевич: Цей вірус нетакий страшний як його рекламують одні хворіють другі видужають треті взагалі нехворіють мають антитіла а жити треба нормальним життям і їсти фруктів багато.

Ятів Йивобуд: Концерт на день незалежності-апсурд, коли війна і зазіхають на незалежність, нє дебіли??

Назар Левицький: Як на мене абсурд. Це гроші в повітря. Ніхто ж не буде дотримуватись дистанції

Читайте також  У лісах Калущини фотопастка “спіймала” видр, які шукають щось смачне

Каганець Марія: Молодець мер

Mykola Demii: Природній відбір ще ніхто не відміняв

Людмила Фіц: Ні дякую, подальше від масових дій)

Natasha Kanyuka: Не розумію мера, організація таких заходів на час карантину! А в маршрутних автобусах чи тролейбусах тільки сидячі місця можна?????!!!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.