В Індії розбився пасажирський літак: судно розвалилося навпіл, є постраждалі та загиблі

В індійському штаті Керала 7 серпня розбився літак Air India, на борту якого було майже 200 пасажирів. Судно під час приземлення викотилося за межі посадкової смуги. Є загиблі та потерпілі, яких госпіталізували до медзакладів.

Про це повідомляється на сторінці Asian News International, пише ТСН.

За повідомленням ANI, на борту окрім пасажирів перебували члени екіпажу. Авіакомпанія в офіційній заяві повідомила про 184 пасажирів (з них 10 малолітніх дітей) і сімох членів екіпажу.

Як повідомляє телеканал NDTV, лайнер летів з Дубая в місто Кожикоде в штаті Керала. Загинули, за попередньою інформацією, щонайменше троє людей, зокрема один пілот.

На місці працють медики і рятувальники. Генеральне управління цивільної авіації Індії, ініціювало розслідування всіх обставин аварії. За попередніми даними, літак приземлився під час сильної зливи, проїхав всю злітно-посадкову смугу, але не зупинився і продовжив рух, поки не звалився з кручі.

На опублікованих світлин видно, що літак після аварії розірвало на дві частини. На злітно-посадковій смузі і навколо розкидано його уламки. ЗМІ пишуть, що кабіна пілотів і передня частина повітряного судна зруйнована.

За інформацією 24 каналу кількість загиблих та потерпілих зростає. Внаслідок інциденту загинули щонайменше 16 людей, зокрема пілот літак. Крім того, 123 людини постраждали, а 15 з них зазнали серйозних травм. Багатьох госпіталізували. На місці катастрофи працюють медики та рятувальники.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.