Під Львовом водій збив і тричі переїхав 4-річну дівчинку: моторошні кадри (відео 21+)

У Львівській області водій не помітив дівчинку і тричі по ній проїхався

У Дрогобичі Львівської області сталася жахлива ДТП з маленькою дівчинкою. Водій збив, а потім тричі переїхав 4-річну дитину, яка каталася на самокаті.

Кадри, на які не можна дивитися без сліз, з’явилися в розпорядженні Varta1. На них видно, як авто здає назад, здійснюючи наїзд на ногу дівчинки заднім колесом. Дитина падає, і тоді переднє колесо проїжджає по тулубу дівчинки (в тому числі і по голові). Потім водій розгортається і другим переднім колесом ще раз проїжджає по ногах дівчинки, яка вже без свідомості.

При цьому водій і не планував зупинятися. Якби не люди, що підбігли до машини, він би наїхав на дівчинку і в четвертий раз, так і не помітивши, що щось не так.

Страшна аварія трапилася 6 серпня о 18:20 на вулиці Стрийській неподалік від автомийки. Водієм Volkswagen виявився 19-річний житель Самбора.

Дитину з численними травмами госпіталізували. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

З численними травмами дівчинку одразу госпіталізували до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ». Стан дитини важкий, вона в реанімації.

«У дитини важкі тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, численні садна голови, тулуба та кінцівок. Окрім того у неї гематома печінки. Наразі невідомо, що буде з цією гематомою. Дівчинка під постійним наглядом лікарів», – розповіла ZAXID.NET головна лікарка обласної клінічної дитячої лікарні Олександра Бурда. «На диво, у дитини немає жодного перелому», – додала лікарка.

Зараз дитина перебуває у свідомості. Від вчора дівчинці провели численні обстеження та аналізи, а сьогодні їй роблять комп’ютерне обстеження голови. Результати КТ ще не відомі.

Читайте також  Дитина не побачить маму: подробиці кривавої ДТП зі швидкою

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.