Жінка намагалася за підробленими документами вивезти дітей за кордон

Жінка намагалася за підробленими документами вивезти дітей за кордон


Прикордонники засумнівалися в достовірності документа однієї з пасажирок автобуса, який прямував до Італії.
У пункті пропуску Тиса на кордоні з Угорщиною прикордонники виявили жінку, яка намагалася за фальшивими документами вивезти за кордон двох малолітніх дітей. Про це в понеділок, 27 липня, повідомляє прес-служба МВС.
Зазначається, що під час паспортного контролю пасажирів мікроавтобуса, що прямував до Італії, у військових виникли сумніви щодо законності видачі одного з документів.
“На перевірці разом з паспортами 44-річна чернівчанка пред’явила заяву від батька про згоду на вивезення двох восьмирічних хлопчиків за кордон, нібито видану Генеральним консульством України в Мілані. Під час поглибленої перевірки документа прикордонники встановили, що заява підроблена”, – йдеться в повідомленні.
Після завершення процесуальних заходів щодо неповнолітніх було винесено рішення про відмову в пропуску.
За даним фактом військовослужбовці направили в Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею про підробку документів (ст. 358 КК).
Діти разом з особою супроводу повернулися на територію України.
Нагадаємо, на початку минулого року в Україні ввели нові правила виїзду дітей за кордон.
Раніше повідомлялося, що на Тернопільщині виявили виробництво фальшивих документів. Відрізнити підробку від оригіналу було практично неможливо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.