На Прикарпатті викрили осіб, які торгували порно

На Прикарпатті викрили групу осіб, які розповсюджували відео і фото порнографічного характеру.

Фігуранти через створені ними акаунти в популярній соціальній мережі та інтернет-месенджері за грошову винагороду розповсюджували матеріали порнографічного характеру. Попередньо встановлено, що вказаний протиправний контент містить ознаки дитячої порнографії. Отримані від такої діяльності кошти зловмисники перераховували на електронні гаманці та власні банківські карти, пише “Галка”.

За результатами проведених слідчих розшукових дій вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, сім-карти, флеш-носії, банківські картки, чорнові записи, а також інші докази, що вказують на причетність фігурантів до вчинення інкримінованих їм злочинів.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру та проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин учинення кримінального правопорушення, а також причетних до протиправної діяльності осіб.

Процесуальне керівництво злочину, який викрили працівники відділу протидії кіберзлочинам в області місцевого Департаменту кіберполіції спільно з міський відділом поліції, веде Івано-Франківська місцева прокуратура.

“Галці” стало відомо, що під підозру поліції потрапили молодик та дівчина, котрі проживали у різних районних центрах Івано-Франківщини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.