Опинилися за межею бідності вже досить давно, а біда наростає

2-річного Михайлика Тутку рік назад вилучили від мами через неналежні умови проживання.


Він перебуває у Надвірнянському будинку дитини вже рік. До карантину мама Михайлика регулярно приїжджала до нього. Обіцяла, що обов’язково забере його додому. Через карантин приїжджати виходить рідко
Родина Галини Тутки , яка живе у селищі Татарів Яремчанського району Івано-Франківської області, опинилася за межею бідності вже досить давно, а бідність наростає як як сніжний ком і призводить родину до безнадії та зневіри.


Мати має інвалідність (ДЦП) і єдиний дохід родини – це мамина пенсія, та соціальні виплати за одиноку маму. Михайлика вилучили від мами саме через неналежні умови проживання. Родина не допомагає жінці. Чоловіка вона не має.


Мати Галина Тутка не позбавлена батьківських прав. Тобто вона може забрати дитину, як тільки влаштує належні умови проживання.
Хата майже паде, води, вбиральні, вікон, газу – немає, – розповіла Валерія Кушніренко, засновник, голова правління БФ ” Час добра та милосердя”. – У них є дві кімнати, в одній із них в квадраті влаштована кухня. Далі потрібно зробити невелику прибудову, де булла би вбиральня і ванна. Ми спілкувалися з Татарівським сільським головою. Поки що все на обіцянках. До нього ми зверталися разом із Яремчанським відділом Служби у справах дітей. Ми написали до нього звернення від Фонду на електронку. Вони нічого не написали, а відповіли в усній формі службі, що у зв,язку із повінню вони не можуть допомогти цій родині.


На ремонт вдалося зібрати 10 тисяч грн з небайдужих людей – яким волонтери висловлюють щиру подяку. Люди можуть перерахувати по 100, 200 гривень. Цього вистачить на електрику.
Можливо саме ви власник будівельної фірми, або ж магазину з сантехнікою, електрикою тощо, будь ласка, відгукніться.
Плануємо розпочинати будівельні роботи з наступного тижня, тож просимо усіх допомогти з фінансування робіт.

Читайте також  Учора, на Прикарпатті зникла дитина


Віримо, що нам разом вдасться збудувати належні умови та #повернути_дитину_з_дитячого_будинку_до_мами.
Фінансово допомогти зібрати необхідну суму можна за реквізитами :
Карта ключ Приват банк –
5169330521565124
– Кушніренко Валерія, БО “Час добра та милосердя,
Обов’язково в призначенні платежу вказувати “ремонт”
Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009
EGRPOU – 42732425

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: