Зеленський розгляне петицію про свою відставку – вона набрала понад 25 тисяч підписів

8 липня на сайті президента України з’явилася петиція з вимогою відставки глави держави Володимира Зеленського. Станом на 17 липня вона набрала необхідну кількість голосів для розгляду.

Петицію на сайті президента розмістив Віктор Уколов.

Автор петиції нагадав, що 18 квітня 2019 року в програмі “Право на владу” Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон.

“Тим самим він обнадіяв і отримав підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після того заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив Закон “Про попередження корупції”. Звертаємося до пана Президента з закликом дотримуватися слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям”, – сказано в петиції.

Відзначимо, для того, щоб президент розглянув петицію, вона має набрати 25 тисяч голосів. Станом на 18:30 17 липня, петиція про відставку Зеленського набрала 25 389 голосів.

Нагадаємо, Володимир Зеленський порушив законодавство, не повідомивши про суттєві зміни в своєму майновому стані. Про це він особисто проінформував Національне агентство з протидії корупції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.