Герой “Холостяка 10” Макс Михайлюк показав свою нову дівчину (фото)

Офіційно закохані стосунки не коментували, проте в недавньому інтерв’ю Макс поділився, що він дійсно спілкується з українською моделлю Дариною Хлистун.

Головний герой проекту “Холостяк-10” Макс Михайлюк недовго перебував на самоті після розриву з переможницею шоу Дариною Ульянової. Так, все частіше пілот в своєму Instagram став публікувати фотографії з відомою українською моделлю Дариною Хлистун. Першою про роман повідомила Дарина. У сторіс свого фотоблога вона розмістила фотографію, на якій ніжно обіймає Макса, пише ТСН.

А пізніше і Михайлюк запостив спільну фотографію з Дашею в своїх сторіс. Офіційно закохані стосунки не коментували, проте в недавньому інтерв’ю Макс поділився, що він дійсно спілкується з Хлистун, тож тепер він не зовсім самотній”.

Про нову обраницю “Холостяка” відомо, що вона та сама перша українська модель, яка мала взяти участь в грандіозному шоу Victoria’s Secret, яке повинно було відбутися в Шанхаї. Однак раптом з’ясувалося, що українськый красуні без всякого пояснення відмовили у візі. Така ж доля спіткала ще трьох моделей з Росії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.