Скасування ЗНО та доля Нової української школи — Шмигаль розставив всі крапки над “і”

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання та реформа Нової української школи тривають і не будуть скасовані. Таку заяву зробив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

В інтерв’ю ВBС Денис Шмигаль назвав маніпуляції про загрозу скасування ЗНО політичними технологіями та розхитування влади:

“Я публічно заявляю: загрози для ЗНО немає і не буде, ви бачите, що воно проходити. Ці всі маніпуляції про загрозу, що скасують ЗНО – це такі політичні технології маніпуляції та розхитування влади”, – заявив очільник Уряду.- сказав Шмигаль

Крім того, прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив що у подальших планах також реформа української системи освіти: “Всі реформи тривають. Ми будемо їх реалізовувати. І Нову українську школу і реформу освіти в цілому”.

Цьогоріч випускників шкіл звільнили від проходження обов’язкової державної підсумкової атестації. Тобто випускники зможуть отримати атестати без проходження ЗНО. Проте тестування потрібне випускникам, які планують вступ до вищих навчальних закладів.

ЗНО триватиме у визначені дати з 25 червня по 17 липня. Випробування буде проходити з дотримання необхідних заходів безпеки та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.