Прикарпатців закликали не купувати небезпечні желейні цукерки з Тайваню

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) про ризик задухи в результаті споживання неавторизованого E410 (карагенану) в желейних цукерках (Jelly mini Cups).

Цукерки експортувались з Тайваню (виробник: Tsang Lin Industries Ltd, експортер: Asia Express Food BV) через Нідерланди до країн-членів ЄС та України (отримувач: ФОП Тен Світлана Миколаївна (FOP Ten Svetlana), Люстдорфська дорога, буд.58-б, кв. 660, Київський р-н, м. Одеса, 65088, zakusi1968@gmail. com).

Крім того, експортер Asia Express Food BV повідомив про відкликання та вилучення вищезгаданих харчових продуктів з обігу.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу.

У разі виявлення таких цукерок прикарпатців просять повідомляти у ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або до територіальних управлінь.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.