Літаки можуть літати повністю заповненими: Уряд Італії змінив правила польотів

Заклики бюджетних авіакомпаній були почуті: указ, опублікований сьогодні, 12 червня, в Офіційному віснику, скасовує зобов’язання підтримувати дистанцію між пасажирами на борту літака з 15 червня.

Необхідність дотримання безпечної відстані між пасажирами зберігається у всіх зонах аеропортів і на борту автобусів, які перевозять пасажирів до літаків, але для салонів повітряних суден введена поправка, яка усуває обов’язок авіакомпаній з підтримки рядів сидінь порожніми (центрального ряду в тримісних рядах).

Нове положення виправдовується тим фактом, що повітря в салонах літаків оновлюється кожні три хвилини і очищається через фільтри Hepa, тих же, що застосовуються в медицині.

Проте, пасажири повинні як і раніше носити захисну маску на весь період польоту, з моменту входу в аеропорт, де буде вимірюватися температура тіла. Для успішної посадки вона повинна бути не вище 37,5 градусів. Нарешті, в указі йдеться, що «посадка і висадка з літака будуть проходити поступово, індивідуально, щоб уникнути тісного контакту між пасажирами».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.