У Польщі 20-річному українцю загрожує довічне ув’язнення

У Польщі 20-річному громадянину України загрожує довічне позбавлення волі через вбивство 45-річного поляка. Конфлікт між чоловіками стався біля одного із магазинів. Про це пише польське видання tvn24.pl, передають Патріоти України.

20-річний громадянин України, який легально проживав і працював у Польщі, відповідатиме за вбивство 45-річного поляка та побиття його 37-річного знайомого. Інцидент стався у селі Нова Весь Великопольського воєводства. “Він дав пояснення, визнав, що завдав 45-річному чоловікові тілесних ушкоджень, але заперечив, що хотів його вбити”, – розповіла Магдалена Каспшак, заступник окружного прокурора у Вольштині.

Поліцейські встановили, що 45-річний чоловік отримав кілька ударів кулаком в обличчя, впав і вдарився головою. Лікарі швидкої допомоги, яких викликали на місце події, намагалися реанімувати чоловіка, але безуспішно. У 37-річного чоловіка діагностували травму виличної кістки. Він був доставлений до лікарні у Вольштині, і його життю нічого не загрожувало. В його організмі було виявлено 2 проміле алкоголю.

Свідком інциденту став 18-річний знайомий підозрюваного, також українець. Версії бійки суперечливі, тому сторона обвинувачення не розкриває мотивів злочину.

Троє учасників конфлікту були нетверезі. Стан тверезості 45-річного визначить токсикологічна експертиза після розтину. “Трагедія. Для обох сторін”, – говорить Войцех Адамчик, речник поліції у Вольштині.

За вбивство 20-річному громадянину України загрожує довічне позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.