Як розходитися з коханцями без образ

Колишні. Теперішні. Майбутні. Всі ми живемо тут і зараз, але є люди, які стають “зайвими” в нашому біополі, колі, оточенні. 

Настає момент, коли розумієш, що далі так не хочеш і не можеш. Цей чоловік не для стосунків або, вірніше, не для тебе.  Як його кинути?

Щоб не було недомовленостей, образ, щоб не зачепити самолюбство і не мати ворога. Я це ніколи не робила по-телефону чи інтернету, смс. Чомусь просто зникнути, написати чи подзвонити зі словами: “Вибач! Прощай! Це кінець” здавалось мені негідним. Я була з цією людиною, несклалось, але він заслуговує на нормальне прощання.

Поступово менше зустрічей, дзвінків, менше відповідаю на повідомлення, іноді взагалі не беру трубку. Так якийсь час. Він звикає до моєї зайнятості та відсутності. Потім пишу або телефоную: “Давай зустрінемось!” у відповідь на його: “Не пропадай. Будь! Хочу тебе бачити….”

Зустріч. Звичайно ж він вигадує щось романтичне. Щасливий, що побачив мене. Сідаємо за кавою в кафе або їдемо на природу. Пізній вечір. Зірки.

Я кажу на початку, що це остання зустріч. Кажу: “Вибач” і пояснюю чому не можу і не хочу бути з ним.

Так чесніше – подивитись в очі, останній поцілунок. Ми були. Але це кінець.

Я його кинула чи він мене не так важливо. Цей варіант для наполегливих, тих, які не розуміють моєї “зайнятості”, втрати інтересу, холодності.

То не відбувається за місяць. Поступово стосунки й почуття згасають.

Так буває. Важливо зрозуміти це і вчасно відпустити.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: