Як «ревізорська політика» приведе до перегляду території самої ж Ра$$еї

freecrimea

Мабуть всі чули, як нещодавно Путлер заявив, що «питання Криму вирішено назавжди». Мовляв, півострів вони вже ніколи не повернуть. І тут він дуже помиляється.

Карлик зробив таку заяву, тому що хоче торгуватися. Крим душить економіку РФ в буквальному сенсі – санкції, які були накладені світовими державами за анексію півострова, роблять життя пересічних громадян все більш злиденним. Найефективніше санкціями користується США, які нещодавно оновили список обмежень щодо посадових осіб РФ.

І схоже на те, що Америка не збирається послаблювати тиск. Тим більше – з приходом до влади Хілларі Клінтон (а шанси на це ростуть з кожним днем), політика США стосовно Росії стане більше жорсткішою і, можливо, зайде мова про надання (реально!) Україні летального оборонного озброєння.

Путін назвав перегляд приналежності спірних територій «скринькою Пандори», результат відкриття якої є непередбачуваним. Тільки він забув, що сам її і відкрив. І світ це не проковтне, якби йому цього не хотілося.

У ході війни 1870-1871 рр. молода Німецька імперія розгромила Францію і, здавалося, назавжди окупувала Ельзас та Лотарингію. Тоді питання цих земель для Німеччини теж «було закритим». Тим не менш, минуло майже 50 років і Ельзас повернувся до складу Франції.

До чого це? Щойно Мордор ослабне, як у неї відберуть все, що було завойоване протягом останнього століття – Курильські острови повернуться до Японії, спірні території Сибіру – до Китаю тощо. І в тому числі – Крим звільниться від окупації.

Все, що зараз треба українцям – консолідуватися навколо державницької ідеї, спільно проводити зміни і спостерігати, як руйнується імперія зла.

За матеріалами: http://freecrimea.com.ua, http://ua.krymr.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: