Неонацисти, кримінальники та звичайні найманці: які іноземці воюють на боці «ДНР/ЛНР»

heupkj0wcuo

Ні для кого не секрет, що Мордор використовує своїх і військових і громадян для конфлікту на Донбасі. Росіяни є основою усіх збройних угруповань бойовиків. Проте, серед терористів є і представники інших країн світу, зокрема Європи.

Хто ж вони? Серед терористів є навіть свій невеликий «французький легіон» .

«Вперше громадяни Франції в’їхали на тимчасово окуповану територію в липні 2014-го року. Їх незаконному в’їзду сприяли певні волонтерські організації ЕреФії і безпосередньо спецслужби Росії, проникнення відбувалося через Ростовську область», – розповідає співробітник української спецслужби.

Зокрема, медик Гійом Лекстраде, на прізвисько “Маленький пес”. На батьківщині він кілька років відсидів у тюрмі за збут наркотиків.

Є також вихідці з Чехії та Словаччини. Усі – прихильники або ультраправих, або ж ультралівих течій. Раніше ЗМІ поширювали інформацію, що в інтернаціональній бригаді «ДНР» утворили окремий  чехословацький підрозділ.

Щодо Польщі, то за бойовиків воюють члени неонацистської організації «Фаланга», які вважають владу України «хунтою» (при чому самі ж є нацистами!) та закликають польський уряд розірвати стосунки з Україною. Не так давно українськими прикордонниками було затримано групу представників цієї організації, які намагалися потрапити на Донбас. До слова, «Фаланга» не є популярною серед поляків.

Також є іспанці – прихильники лівої ідеології. Вони приїхали на Донбас із власних міркувань – таким чином віддають борг росіянам за допомогу, яку надав СРСР республіканцям під час громадянської війни в Іспанії.

Загалом, усі іноземці, які воюють на боці псевдореспублік є класичними найманцями, яких є вдосталь на кожній війні, які втікають від законів та правоохоронців власної країни. Основна їхня мета – це заробити «бабло» (це переважно не вдається) і безславно загинути.

Читайте також  У 30-РІЧНОГО ПРИКАРПАТЦЯ ВИЯВИЛИ ХОЛОДНУ ЗБРОЮ

Джерела:

http://tsn.ua

Головна

http://narodna.pravda.com.ua

https://www.rbc.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: