Прикарпатські волонтери передали у військові госпіталі захисні костюми та маски. ФОТО

Минулого тижня волонтерський штаб калушан під керівництвом Світлани Чоловської надсилав захисні костюми, маски, щитки та інше важливе й необхідне в військові госпіталі. Наші захисники продовжують отримувати посилки і надсилають фотозвіт. 

Нагадую, що два місяці в Калуші працює волонтерський штаб. Тут шиють захисні маски, костюми, бахіли, шапочки, нарукавники, роблять щитки. Це все – для медиків міста та району, а також частково продають, щоб оплатити електроенергію й матеріали, розкрій.

Вартість захисних масок – 20 та 25 гривень.

Адреса штабу: вул. Грушеського, 44.

Доброволець-парамедик Діля Ді коментує:

“Продовження посту подяки дівчатам з Волонтерського штабу, Світлана Чоловська, котрі пошили та передали маски, костюми, щитки, шапочки, бахіли та сигарети, каву, форму і берці нашим хлопцям в зону ООС.

Нагадаю, що відправили 7 посилок, про три посилки, я в попередньому пості написала і додала фото-звіт. Сьогодні хлопці отримали решту передач, а саме: м. Маріуполь, м. Волноваха, м. Северодонецьк військовий госпіталь, м. Мар’їнка, і вислали фото, котрими ділюсь з Вами. Передаю щирі вітання дівчатам, хороші слова за підтримку та допомогу, і багато раз дякуємоооо від наших хлопців та лікарів.


Від себе хочу висловити слова подяки за працю дівчат, що не відмовили нам в допомозі. Бажаю здоров’я та здійснення всіх мрій, всіх проектів котрі задумали та побільше усмішок!!!! Окремо дякую Іван Василаш. Щиро дякую вам обнімаю.


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=233216911320010&id=100038951078399 подяка з Северодонецького військового госпіталю.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=232102311431470&id=100038951078399 попередній допис ”

Дорогі калушани та калушанки, приходьте навіть на кілька годин. Долучайтесь до роботи! Вам тут завжди раді!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: