Франківський бойз-бенд 7TEEN`S презентував новий кавер на пісню Монатіка “Цей День” (ВІДЕО)

7TEEN`S – бенд із Івано-Франківська, якому ще немає року, незважаючи на це, юні таланти вже прогриміли в мережі та встигли завоювати прихильність тисячі українців. Хлопці виконують на свій лад відомі треки українських артистів, без допомоги інструментального супроводу.

19 квітня хлопці презентували свою нову роботу на пісню «Цей День», виконавцями якої є співак MONATIK та Ніна Матвієнко.

«Пісня “ЦЕЙ ДЕНЬ”, автором якої є MONATIK, не дарма посіла особливе місце у наших серцях, адже ми всі чекаємо саме того дня, коли знову зберемося за великим столом та зможемо спокійно обійнятися без усілякої дистанції та заборон», – йдеться у описі відео на каналі.

Хлопці разом із командою продовжують дивувати слухачів своїм співом та наразі працюють над створенням власного матеріалу.

«Поки ми плідно працюємо над власними піснями вдома, вирішили не залишати наших слухачів без нових робіт, тому вирішили у такий світлий день, як Великдень, презентувати свою нову роботу та подарувати людям класний настрій. Саме відео знімали під час карантину, напередодні самого релізу. Все робили згідно правил карантину, не переймайтесь. Дякуємо оператору Денису Єфімову, який погодився на таку авантюру та створив кінцевий результат, який ви можете побачити на нашому каналі!», – діляться хлопці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.