Голос країни 10: мама Дана Балана запалила сцену весільної піснею з натяком

На Голосі країни мама Дана Балана заспівала українську народну “Горіла хата палала”

Голос країни 2020 здивував в 13 випуску десятого ювілейного сезону не тільки глядачів, а й суддів. На вокальних нокаути команди Тіни Кароль на сцену увірвалася мама Дана Балана – Людмила. Вона відома в Румунії співачка і телеведуча.

Дан помітно ніяковів, інші судді та учасники проекту не могли зрозуміти, що відбувається. Але коли стало зрозуміло, хто виконавиця, Тіна Кароль підійшла до Потапу і сказала: “Ну все, зараз будуть одружити”.

Людмила Балан прийшла підтримати команду сина, і запропонувала всім обійнятися. Він познайомилася з Тіною Кароль та висловила своє захоплення співачкою, Тіна Кароль відповіла тим же.

Катя Осадча запитала, чи вірить Людмила в “хімію” між Тіною і Даном, на що та відповіла, що “у неї з сином смаки однакові” і про всяк випадок приготувала весільну пісню.

Людмила заспівала українську народну пісню “Горіла сосна, палала”. Її співають, коли з нареченої знімають фату і надягають хустку. Разом з нею на сцені танцювали тренери та провідні шоу – Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Не варто забувати і про “вокальних нокаути”, чверть фіналістами команди Тіни Кароль стали Ольга Мельник, Дар’я Полоротова, Анна Трубецкая, Даніель Салем і Роман Сасанчін, якого Тіна Кароль “вкрала” з команди Дана Балана.

Крім того відразу дві “крадіжки” відбулося з команди Тіни Кароль – Потап і Настя Каменських врятували Віталія Окса, а MONATIK дав шанс пройти далі Юрію Самовілову.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.