Голос соцмереж: що прикарпатці думають про блокпости на в’їзді у Франківськ

Як писала “Галка”, раніше на в’їздах в місто з’явилася Нацгвардія, а водіям і пасажирам машин почали міряти температуру.

Від другого квітня в Івано-Франківську діє обмеження на заїзд у місто без необхідності. На всіх напрямках встановлено КПП та проводиться температурний скринінг. КПП стоятимуть щодня з 8:00 ранку до 20:00 вечора до завершення карантину.

Встановлення постів викликало жваве обговорення у фейсбук. Нижче наводимо кілька коментарів франківців зі сторінки мера, фб-сторінки “Галки” та групи “Франківські теревені”:

Bohdan Pashkovskyi А толку міряти, ВООЗ сказала, що це неефективно, а якщо у людини інкубаційний період і нема температури. А навіть, якщо є – ніхто не має їй права заборонити рухатися в будь-якому напрямку.
Сенсу як завжди нуль.

Мария Гутак Так, це мінімізує наплив тих, кому “не горить”, тільки тим кому необхідно і хто справді дотримується законів і умов карантину.

Галя Куриш Міряють через одного, ми сьогодні їхали нам не міряли

Леся Чаплинська Для чого? Якби хоча експрес-тести робили, то було б якесь логічне виправдання…

Світлана Тимків На мою думку знаючи наших хитрих людей кому треба… все рівно проїде всіма правдами і неправдами… у місті он машин одна за одною ганяють ще більше, ніж було ці дні

Володимир Кричун і Що це дає, крім заторів і додаткових шансів для поширення вірусу? може ліпше б зайнялись закупівлею обладнання і підтримкою лікарів а не радянською показухою?

Вікторія Маляр Я не розумію сенсу закриття дороги якщо вночі може любий проїхати

Nataliia Stefaniv бо вночі Епіцентр закритий, а дійсно велика частина з сіл їздить ще на закупи, бо для них здається, що це все не серйозно (не бачать і не хочуть чути що робиться в Італії, Іспанії і т.д і як швидко йде зараження).

Читайте також  Не пропускають вантажівки. На Прикарпатті встановили блокпости

Галина Філіпова Завтра машин буде набагато менше. Ось побачите.

Сергій Рибчин Яке це обмеження, просто міряння температур.
Тоня Береснева Чому стільки машин? Куди всі їдуть?Думаю,що це все піде на користь і вже зовсім скоро буде значно менше машин.

Сергій Федорців Це треба було робити ще місяць тому.

Віруня Кушнаренко Ну взагалі вже дня 4 говорили про те що закриють Франківськ на в’їзд і виїзд.
Наші люди чекають, а потім влада винна.

Oksana Grutsiv А толку з даного заходу, якщо впускають всіх і випускають всіх, тільки після вимірювання температури. Ну то вже навіть смішно, що Ви міряєте, та людина з температурою 38 і вище сидить вдома, ну або п’є жарознижувальні, тоді для чого Ви це робите, від чого таким чином оберігаєте??? Та треба закрити місто повністю, впускати і випускати за гострої необхідності, а не зробити цирк на в’їздах і виїздах з термометрами.

Тоня Береснева І звідки ви всі такі «мудрі» беретеся??? Одне хоче об’їхати, друге перескочити, а третє перелетіти. Якої мами ви всі валите в місто? Та вже всядьтесь дома і не висовуйтесь! Ті, хто реально потрібні в місті, то вони ще зранку заїхали і давно на своїх робочих місцях, а ви, ті що там ще стоїте, то чого пхаєтеся, по що?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.