Померли 36-річний чоловік та 59-річна жінка, в яких підозрювали COVID-19

У Сарненській ЦРЛ на Рівненщині померла 59-річна мешканка Тинного з підозрою на коронавірус.

Напередодні ввечері її госпіталізували разом із онуком. Дитина – в реанімації. Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

“Експрес-тести на коронавірус показали негативний результат, однак їх біологічні зразки перевірять лабораторно за допомогою ПЛР-тестів. Крім того, вночі до Сарненської районної лікарні поступили троє жителів з сіл Чудель, Немовичі та Кам’яне-Случанське. Один з них повернувся з Польщі з високою температурою”, – додали в повідомленні.

А у Каховці Херсонської області помер 36-річний чоловік, у кoтoрого лікарі підозрювали інфікування новим коронавірусом COVID-19. Померлий два тижні тому повернувся з Пoльші і перебував на cамoізoляції. Про це повідомив мер Каховки Андрій Дяченко.

Як зазначається, чоловік мав всі симптоми коронавірусної інфекції, але лікувався вдома, не звертаючись за допомогою до медзакладу. Його смерть зафіксували 30 березня, причини якої має підтвердити експертиза.

“Чи був це коронавірус, дізнаємося, коли отримаємо результати аналізів. Мої щирі співчуття рідним і близьким покійного”, – написав міський голова.

Також наголошується, що під’їзд і квартира, де проживав чоловік, продезінфікують працівники ДСНС. Мер Каховки закликав громадян за наявності симптомів коронавірусу COVID-19 одразу звертатися до сімейного лікаря.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.