Ігор Насалик може стати головою ІФ ОДА, бо винен гроші і їх нема звідки брати

Теперішнього голову ІФ ОДА Олега Гончарука, за вказівкою із центру, можуть зробити головою обласної ради. Він пройшов до ради, як перший номер списку “Блоку Петра Порошенка”.

image_28161

Натомість, його місце повинен (?) посісти фіналіст франківських мерських перегонів, нардеп Ігор Насалик.

За словами інформаційного аналітика та блогера Ігора Ткача, такий сценарій цілком ймовірний.

Взагалі, голова ОДА може бути депутатом обласної ради, інша справа, що поєднати дві керівні посади Гончарук не зможе. Тому треба дочекатися реальних виборів голови обласної ради, – каже Ігор Ткач. – Ігор Насалик може стати головою адміністрації, бо тепер винен гроші і їх нема звідки брати. Це аргумент для господарів Ігоря Насалика щоб зробити його обласним керівником у виконавчій структурі влади, аби той вже звідти (тобто з нашої кишені) повернув гроші з виборів – таке цілком може бути“.

Ігор Ткач переконаний, тоді Насалик буде мати привід і причину затягувати гроші на Івано-Франківську область і показувати, що він свої слова виконує.

Це буде добра артпідготовка до наступних виборів. Крім того, Гончарук політично відповідальний за все що відбувається в області, і за програш Насалика також. Гончарук і Насалик – із різних пісочниць в “Солідарності”, котра переможе, покаже час“, – впевнений Ігор Ткач.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: