Увага! 1,5-річна дитина у реанімації, бо здоровий лобуряка приїхав з Польщі і не самоізолювався”А шо, я здоровий. Ніц мені не є. А я шо прокажоний?”

Обережно, підгорання пост! Чутливим натурам читати далі не рекомендую

 

У Кременці на covid-19 занедужала 1,5-річна дитина і перебуває у важкому стані з пневмонією в реанімації. Підозрюється зараження від дядька, котрий прибув з закордону і не добув у самоізоляції. Увага! 1,5-річна дитина у реанімації, бо здоровий лобуряка зневажив рекомендації і не самоізолювався. Відчуваєте, як і вам підгорає? Еге. “А шо, я здоровий. Ніц мені не є. А я шо прокажоний?!”

Любі співвітчизники, котрі повернулися додому. Можливо, ви здорові, і це чудово. Можливо, ваш імунітет вас уберіг, і це вельми втішно! Але… Може у вашому тілі ще квартирується убивця, холоднокровний і… невидимий. Він терпляче чекає свого часу, щоб дістатися до ваших коханих, та й усіх, до кого зможе. І лише в ваших силах цього не допустити! Італія та Іспанія вже пожинають гіркі жнива легковажності: більше тисячі трун щоденно, трун, які могли не знадобитися.

Залишайтеся вдома в самоізоляції заради безпеки своїх коханих, залишайтеся вдома сьогодні заради теплих родинних зустрічей у майбутньому. Коли ми здолаємо це лихо. Інна Аршулік

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.