«Тиран і нaсильник». Ексдружина зірки українських серіалів шокувала зізнанням

Валентина Марініна шокувала історіями про знущання та побиття з боку ексчоловіка.

Валентина Марініна, ексдружина відомого актора Костянтина Войтенко зробила несподіване зізнання про свого колишнього чоловіка. Вона розповіла, що Костянтин її бив та знущався з неї.

— Мій колишній чоловік – перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина та мама нашої спільної дитини.

Він публічна людина, тато, який час від часу радіє своїй доньці.

Він – колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство, – пише вона на своїй сторінці в Instagram.

За словами Валентини, вона до певного часу приймала такі форми та систему. І тому виною час та суспільство у якому вона виросла.

Поліція пропонувала помиритися
Вона розповіла, що змушена була викликати поліцію після випадку домашнього насильства. І співробітники правоохоронних органів пропонували їй помиритися з чоловіком.

— Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після випадку фізичного домашнього насильства, поліція натякала: »ви подумайте, може помиритеся?

Інакше у нього виправні роботи й він вже буде «чіслітса». Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали з власної квартири.

Головне ж, що в сімʼях так «не прийнято» – писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і наче ж пристойних, – описує Валентина.

Вона зазначає, що якби подібний виклик відбувся в іншій розвинутій країні світу, то вона мала б повне право попросити колишнього піти з дому і він би втратив право наближатися до неї. А ще – вона мала б право на підтримку та захист. Але у той день до неї приїхав тато, який також почав її м’яко відмовляти.

Читайте також  “Набряком шиї і...”: в Україні зафіксовано спалах смертельного захворювання

Шлюб Валентини та Кості
У 2015 році актор Костянтин Войтенко одружився з українською танцівницею, учасницею другого сезону «Танцюють всі!» Валентиною Марініною. В грудні 2016 року в них народилася донька Емілія. У жовтні 2022 року Валентина та Костянтин розлучилися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.