Від коронавірусу у польській лікарні помер священник

У лікарні в польському місті Пулави 24 березня помер священник. Міністерство здоров’я підтвердилио що причиною смерті був коронавірус. Про це йдеться на сторінці міністерства у Twitter.

Священник став 9 жертвою коронавірусу в країні, останні своє дні він провів у важкому стані в лікарні. До цього від 16 березня він перебував у легеневому відділенні лікарні м. Хелм, куди він потрапив з пневмонією. Дослідження показали, що в нього коронавірус і вже середу, 18 березня, священика госпіталізували до Пулави, де він помер через шість днів.

“У нас 45 нових випадків зараження коронавірусом. Підтверджені випадки стосуються: 18 людей з провінції Лодзь, 8 людей з провінції Нижня Сілезія, 5 осіб з провінції Сілезька, 5 людей з провінції Західнопоморське та 5 осіб з провінції Мала Польща, 3 особи з провінції Вармінсько-Мазурське воєводство та 1 людина з провінції Великопольсько. Загальна кількість людей, заражених коронавірусом: 844/9 (всі позитивні випадки/включаючи померлих)”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 березня, в Україні підтвердили ще 24 нові випадки захворювання на коронавірус. Одразу 10 нових випадків зафіксовано у Київській області, ще один – у Тернопільській. Ще 13 випадків підтверджено у Чернівецькій області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.