“Тотальний повний карантин!”: Аваков терміново звернувся до українців. Ситуація погана

Міністр підкреслив, що наполягатиме на обмеженнях.

Українцям слід готуватися до того, що обмежувальні заходи стануть ще суворішими, попередив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«У країні вже запроваджені обмежувальні заходи. Вони стануть значно жорсткішими в найближчі дні – це продиктовано необхідністю! Це потрібно робити!», – написав міністр у себе на Facebook.

Аваков наголосив, що по всьому світу обмеження і криза. «Всюди, як і у нас, немає масок і респіраторів – і в США і в Європі – паніка захопила величезні простори світу. Немає тестів, немає апаратів штучної вентиляції легенів. Провідні економіки світу і кращі системи охорони здоров’я виявилися не готові до атаки вірусу. Це факт. У нас ситуація з цим така ж погана», – визнав він.

«Ситуація буде змінюватися, ми будемо насичувати систему всім необхідним – але потрібен час! Потрібно виграти час, що б зараз не піддавалися хвороби якомога більше українців. Щодня не позамежного напруги нашої перехідної, кульгаючої медичної системи – важливий. І тому – тотальний повний карантин – моя позиція, про яку хочу просити кожного з Вас», – додав він.

Аваков підкреслив, що наполягатиме на обмеженнях.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.